ILMAINEN OPASTUS Break a Brain -festivaalin näyttelyyn!

Tilaa ryhmällesi ilmainen opastus!

Tuo ryhmäsi tutustumaan Break a Brain – ekososiaalisen taiteen festivaalin gallerianäyttelyyn Koskikeskukseen 2.-23.12. Sovi aika ilmaiseen opastukseen (ark. klo 10-16): raisa.foster@artecoproject.com

Näyttely auttaa katsojia pohtimaan opetussuunnitelmissakin korostetun kestävän elämäntavan merkitystä niin sosiaalisesta kuin ekologisestakin näkökulmasta. Mistä esimerkiksi rasismi tai ympäristöongelmat juontavat juurensa? Miten köyhyys ja ilmastonmuutos liittyvät toisiinsa?

Tiitu Takalon Sarjakuva-Finlandia-palkitun, Tampereelle sijoittuvan Minä, Mikko ja Annikki -sarjakuvan taidokkaat ja puhuttelevat originaalit sekä mediasta tutun tutkija-taiteilija-aktivisti Saara Särmän räväkät kollaasit herättävät varmasti jokaisen kriittiseen ajatteluun. Näyttelyn täydentää Art-Eco-ryhmän videoteokset ja installaatiot.

Pedagoginen opastus suunnitellaan kohderyhmälle sopivaksi. Oppaina toimivat Art-Eco-projektin tutkijat Raisa Foster ja Jussi Mäkelä. Heillä on molemmilla opettajan pätevyys, ja he ovat toimineet ennen tutkija–taiteilija-uraansa useita vuosia peruskoulun opettajina.

Lue lisää festivaalin ohjelmasta: http://artecoproject.com/break-a-brain/ )

Tervetuloa! Tapahtumamme on maksuton ja avoin kaikille!

  • 0
AUTHOR

Art-Eco Project
Art-Eco Project

The Art-Eco project examines artistic and pedagogical possibilities to support the holistic awareness of empathetic-ecological humanity.

All stories by: Art-Eco Project
Art-Eco Project